31.01.11

It's not over, BUT

Ну що ж сказти - останній день свободи, тобто останній день канікул, тобто останній більш-менш безтурботний день. "Більше-менш" - бо ці півтора тижні пройшли досить активно і інколи весело. "Інколи весело" - означає, що поряд з гарно проведеним часом були моменти, коли хотілось завити від нудьги чи суму чи жалю. Ну як завжди у людей буває.

Отож я можу спокійно ставити галочку на деяких пунктах свого списку.
1. Я пішла на вечірку і пила текілу.
2. Я з*їздила у Львів на прогулянку і на міні-шопінг (хоча мені більше хотілось поїхати в Київ, але думаю для цього будуть ще весняні дей-оффи)
3. І на лижах я каталась! В Буковелі!!!!! (це для мене таке щастя, яке складно описати тут в кількох словах. Уявіть як це не думати ні про що що вас хвилює чи може хвилювати. Для мене катання на лижах - це такий адреналін, це вимкнення, відключення від усього усього усього)
4. - (тут мінус, бо я не прочитала Сартра, я навіть не дочитала Макса Фріша, книжку якого купила десь тиждень тому)
5. +/- (я нічого не пошила, ЗАТЕ я перешила одну сорочку, яку купила на секонді і яка була дуже завелика на мене, зараз вона виглядає досить мило і навіть носибельно)

А тепер контент для публікаці!
Я подивилась за останній місяць багато фільмів. От я знайшла 3, які здались мені чимось дуже схожими.
МАГІЯ-ІЛЮЗІЯ-БРЕХНЯ
Ось їхні ключові слова, хоча через ці три фільми чітко проходить тільки одна лінія - КОХАННЯ.

MAGIC
(The Prestige, 2006)



ILLUSION (LUCID DREAM)
(Vanilla Sky, 2001)



LIE
(Chloe, 2009)

Love, xoxo

18.01.11

Finally finished!

Ну нарешті нарешті нарешті закінчилась сесія (exam-period)! Я добре впоралась із всіма екзаменами і тому можу спокійно повертатись до нормального життя: можу багато думати про всяку дурню, читати, дивитись багато фільмів, гуляти довго, влаштовувати домашні посиденьки і робити купу приємних речей.

Маю неповні 2 тижні канікул і багато ідей на рахунок проведення вільного часу, тому складу собі зараз список, а потім подивимось, що мені вдасться здійснити.

1. Піти на вечірку і пити текілу.

2. Поїхати у Львів або в Київ на прогулянку.
Kiev
3. Покататись на лижах (бажано в Буковелі)

4. Почитати роман Жана Поля Сартра "Нудота"

5. Пошити собі щось гарне.

І тепла музика на завершення





17.01.11

Lights are everywhere

Сьогодні вперше за нескінченність сірих похмурих сніжно-дощливих днів з*явилось сонце!
Світло - це чудово!
Світло і блиск - сьогоднішня ідея-фікс.

Маю деяке музичне натхнення (нове відео Ellie Goulding - Lights)




А ще вогники і блискітки (як би хто не казав, що вогники і ломо - це все дурні хіпстерські штучки, але мені вони здаються привабливими і якимись дитячо казковими)

Balmain SS 2011 RTW
Lanvin SS 2011 RTW

Burberry Prorsum SS 2011 RTW


16.01.11

Black image

Знову хвиля асоціацій.
Фільм "Black Swan" (2010) - зовсім не традиційно гарна казочка про балерин і про балет. І насправді рожеве там лише пальто головної героїні. Це історія падіння кінченої невпевненої в собі ідеалістки. Багато чуттєвих і водночас брудних моментів. Багато приводів впізнати себе і врятуватися від смерті і від вбивства.

Я довго відходила після перегляду і багато думала. А ще сьогодні знайшла на комп*ютері фото з останнього показу Channel і по настрою знову згадала про фільм.






Seeking for summer

Я розумію, що останнім часом зовсім не приділяла уваги пошукам натхнення. Натхення на будь-що. Інколи треба стимул, щоб проживати кожну наступну хвилину, а інколи не замислюючись, не вимучуючи себе роздумами і судженнями, живеш просто від того, що живеш, і не знаєш, що тебе тримає в такому настрої, не здогадуєшся, що тебе веде і що стало твоїм натхенням.

По радіо сьогодні вранці почула чудовий вислів:
"Жизнь так ужасна, если о ней думать, и так прекрасна, если нею жить"

От я й живу. І думаю - все ніби дуже старшно і заплутано в моєму житті, а живу - і мимоволі насолоджуюсь навіть тим, що завдає мені немало проблем.
Мені зараз тепло. І це не лише тому, що зараз відлига і морозу нема взагалі. Мені тепло, бо я почуваюсь по-літньому. Мене гріють, спогади, фотографії, люди, які поруч.

І ще один дуже багатогранний і неоднозначний фільм, який ніяк не виходить з голови.
Тут любов і близькість, брехня і агресивність, тут витончена гра, багато сонця і Південна Італія. Пристрасть - те, чого мені зараз не вистачає.